GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN HASAN TAHSİN USTA VE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN YUSUF UZANTI, OKULUMUZDAKİ BAYRAK TÖRENİNE KATILDILAR.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Uzantı, 23 Ekim Pazartesi günü okulumuzu ziyaret ederek bayrak törenine katıldılar. Öğrencilerimizle birlikte İstiklal Marşımızı söyleyen misafirlerimiz, törenin ardından sınıfları ziyarek ederek öğrencilerimizle sohbet ettiler ve tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı dilediler. Okulumuzdaki ziyaretine öğretmenler odasında devam eden Sayın Usta ve Sayın Uzantı, burada okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Usta, öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
          Ziyaretlerinden ve her daim okulumuza gösterdikleri ilgiden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Uzantı'ya teşekkür ederiz.

24.10.2023 71

24-10-202324-10-202324-10-202324-10-202324-10-202324-10-2023