HEDEF YKS 2024 ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI

27.10.2023 180

HEDEF YKS 2024 kapsamında çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca 12.sınıf öğrencilerimize yönelik seviyelerini tespit edebilecekleri, farklı zorluk derecelerine sahip deneme sınavları; kişilik özellikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilinçli tercihler yapmalarını sağlamak, mesleklere dair merak ettiklerini öğrenmeleri amacıyla kariyer günleri; hedefledikleri üniversiteler ve bölümler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilmeleri için üniversite gezileri; hem okul derslerindeki başarılarını artırmak hem de üniversite sınavında çıkabilecek konulardaki eksiklerini tamamlamaları için destekleme ve yetiştirme kursları; öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak, onları sınav stresinden uzaklaştırmak amacıyla birçok sosyal ve kültürel faaliyet yapılması planlanmıştır.