İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN İSKENDER YÖNDEN VE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN SELMANİ KARAÇAM OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

08.02.2024 77

İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Selmani KARAÇAM, 8 Şubat 2024 tarihinde okulumuzu ziyaret ettiler. Okul Öğrenci Meclisi üyeleri öğrencilerimizle okul kütüphanemizde bir araya gelen Kaymakamımız, meclisin işleyişi ve  çalışmaları hakkında öğrencilerimizden bilgi aldı. Öğrencilerimizin sorun ve isteklerini dinleyen, öğrencilerimize yakın ilgi gösteren Sayın Yönden, daha sonra öğretmenler odasına geçerek okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Burada öğretmenlerimizle sohbet eden ve fikir alışverişinde bulunan Kaymakamımız, fotoğraf çekiminin ardından okulumuzdan ayrıldı. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Kaymakamımız İskender YÖNDEN'e ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürümüz Selmani KARAÇAM'a teşekkür ederiz.

08-02-202408-02-202408-02-202408-02-2024