Ayşe BANZAROĞLU - Okul Müdürü

Ayşe BANZAROĞLU - Okul Müdürü

Trabzon ili Of ilçesi Ballıca köyünde dünyaya geldim. İlkokulu dördüncü sınıfa kadar İstanbul Bayrampaşa Nail Reşit İlkokulunda , beşinci sınıfı Of Fındıkoba köyü İhsan Karadeniz İlkokulunda tamamladım. Ortaokul ve lise eğitimimi İstanbul Erenköy Kız Lisesinde devlet parasız yatılı olarak tamamladım. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Coğrafya Öğretmenliği Bölümünü bitirdim.

Gaziosmanpaşa Küçükköy İmam Hatip Lisesi kız bölümünde üç yıl ücretli öğretmenlik yaptıktan sonra Erzincan Merkez Bozyazı köyüne sınıf öğretmeni olarak atandım. Burada bir buçuk yıl çalıştıktan sonra branşıma geçiş yaparak Erzincan Merkez İmam Hatip Lisesinde görevime devam ettim. Beş yıllık Erzincan görevinden sonra İstanbul Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Anadolu İmam Hatip Lisesine tayin oldum.

28 Şubat Dönemi’nde (13/11/2001) devlet memurluğundan çıkarıldım. Bu dönemde resmî Kur´an Kurslarında açık lise öğrencilerine ücretli öğretmen olarak Coğrafya ve İngilizce dersleri verdim ayrıca İBB İSMEK Küçükköy Kurs Merkezinde bir yıl kurs idareciliği yaptım.

2006’da yapılan düzenleme ile tekrar devlet memurluğu görevime geri döndüm ve Kazım Karabekir İmam Hatip Lisesinde öğretmenliğe başladım. 2014-2022 yılları arasında müdür yardımcılığı yaptıktan sonra Kasım 2022’den itibaren müdürlük görevini yürütmekteyim. Anadolu Üniversitesi ön lisans ilahiyat eğitimi aldım Sakarya Üniversitesi ilahiyat üçüncü sınıf İLİTAM öğrencisiyim. Başlangıç seviyesinde Arapça, orta seviyede İngilizce biliyorum.